Otkup automobila Dacia

Dacia je rumunska kompanija, čiji su modeli jedno vreme bili vrlo popularni na ovim prostorima. Praktični, povoljni i relativno izdrživi Dacia automobili vrlo brzo su pronašli svoje mesto na ulicama naše zemlje. Sigurno i danas možete videti veliki broj modela ove kompanije kako prolaze pored vas u saobraćaju. Ukoliko ste sticajem okolnosti i vi vlasnik nekog Dacia automobila, ali ipak mislite da je vreme da ga prodate, onda je naš savet da nam se javite, da mi preuzmemo proces otkupa vašeg Dacia automobila. Čak iako je u pitanju Dacia 1300/1310, koja se proizvodila pre više od 30 godina, ako je u voznom stanju, ili delimično oštećena, ako mislite da je za staro gvožđe ili reciklažu, šta god da je u pitanju, mi možemo da vam damo ponudu za otkup i da od vas otkupimo bilo koje Dacia vozilo.

Ono što našu agenciju posebno izdvaja od ostalih, jeste to što nakon kontakta sa vaše strane, mi dolazimo do vas. Vi ne morate ništa da radite, mi sve završavamo umesto vas. Dolazimo na adresu, vršimo besplatnu procenu Dacia automobila koji posedujete, a nakon toga vam dajemo ponudu za otkup, i ukoliko vam odgovara, dalje nastavljamo sa pripremom procesa otkupa.

Mi obavljamo sve umesto naših klijenata, u vezi sa papirologijom, dokumentacijom, u vezi sa pratećim uslugama, tako da vi možete da sedite i odmarate, da gledate kako mi završavamo sve u najkraćem roku, a vi na kraju dobijate novac, i to na ruke, odmah po završenom poslu.

Nama je u interesu da otkupimo sve Dacia modele od vas, bez obzira da li je u pitanju možda Dacia Logan, ili posedujete Dacia Sandero. Mi kupujemo sve što vi želite da prodate, nevezano za godinu proizvodnje, za pređene kilometre, za trenutno stanje u kome se vozilo nalazi. Svaka vaša Dacia može postati naša u roku od 24 sata, ako nam se javite i kažete nam da želite da je date za otkup.

Otkupljujemo i Dacia Duster modele, kao i Dacia Lodgy i Dacia Dokker. Zaista svaki Dacia model može biti predmet otkupa. Imate naše kontakt telefone na sajtu, imate formu za slanje elektronskog upita, javite nam se kako vama najviše odgovara. Mi ćemo vas brzo kontaktirati i sa vama dogovoriti sve detalje, jer zaista želimo da pokažemo svima kako se može ozbiljno i profesionalno poslovati, kako se mogu otkupiti svi Dacia modeli po povoljnim uslovima otkupa i najboljim cenama. Naša agencija je najbolji saradnik za vas, garantujemo svojom reputacijom i višegodišnjim iskustvom, tokom koga smo otkupili na stotine Dacia vozila.