Otkup automobila sa lizinga

Otkup automobila Beograd novosti

Otkup automobila sa lizinga

U poslednjih nekoliko godina, kada je na našem tržištu započela ekspanzija finansijskih kompanija i posrednika, sve veći broj ljudi se odlučuje za kupovinu novog automobila preko lizinga. Ova opcija može biti povoljna, ali naravno zahteva da redovno mesečno servisirate svoje obaveze, da plaćate rate lizing kućama, kako biste mogli da nastavite sa korišćenjem svog izabranog automobila. Ukoliko dođete u situaciju da niste u mogućnosti da izmirite jednu ili nekoliko rata, postoji mogućnost da vam lizing kuća oduzme automobil.

Da se to ne bi dogodilo, ukoliko već niste u mogućnosti dalje da plaćate lizing, možete se javiti nama, jer naša agencija obavlja otkup automobila sa lizinga i to po veoma povoljnim uslovima. Možemo da vam pomognemo, da na sebe preuzmemo obavezu plaćanja lizinga, a vi dobijate novac za automobil i nemate više nikakvih obaveza prema njemu.

Otkup vozila sa lizinga je usluga koju smo uvrstili u naš asortiman na zahtev naših klijenata, jer je sve veći broj onih koji u jednom trenutku bivaju primorani da odustanu od vozila zbog finansijske situacije i zato smo mi uvek tu da pomognemo onda kada je potrebno. Nemojte dozvoliti da vam lizing kuća oduzme automobil, koji ste plaćali sve do sada. Bolje je da ga vi sami prodate, da izvučete novac, koji možete iskoristiti za kupovinu nekog drugog automobila, ili u neke druge svrhe.

Mislite da niko ne želi da kupi automobil koji je pod lizingom? Proverite ipak sa našom agencijom, bićete prijatno iznenađeni. Otkup vozila sa operativnog lizinga obavljamo brzo, provereno i profesionalno, a pored toga, možemo umesto vas da pripremimo i svu potrebnu dokumentaciju, koja prati sam proces otkupa.

Kod nas, na jednom mestu, dobijate sve što je potrebno da se otkup vozila sa lizinga završi bez ikakvih problema, a da vi odete kući zadovoljni, sa dogovorenom sumom novca.

Kada dođe do promene, koja utiče na mogućnost otplate vašeg automobila na lizing, nemojte odlagati odluku za koju znate da je najbolja. Pozovite našu agenciju što pre, dogovorite sastanak sa nama, da proverite kakve ponude dajemo kada je u pitanju otkup vozila sa lizinga. Nastojimo da naše ponude uvek budu najbolje na tržištu, da svim klijentima pokažemo da cenimo njihovo vreme i trud, da možemo da im ponudimo samo najbolje.

Ne dozvolite da vam lizing kuća oduzme automobil i da ostanete bez ičega, bolje se javite nama da dogovorimo otkup automobila sa lizinga, jer jedino tako možete biti na dobitku. Naša agencija je otvorena za sve vaše pozive tokom čitave godine, a možete nam se javiti i preko elektronske forme na našem sajtu. Na sva pitanja odgovaramo odmah, a sve informacije dobijate na licu mesta. Još danas proverite zašto svi naši klijenti kažu da smo najbolji.