Otkup automobila Moszkvics

Sovjetska Rusija bila je značajan proizvođač automobila u drugoj polovini XX veka, a o tome svedoči još jedan proizvođač automobila koji je dobro poslovao na ovim prostorima. U pitanju je kompanija Moszkvics, koja je bila aktivna sve do 90-ih godina prošlog veka, da bi se 2010-te potpuno ugasila. Kompanija Moszkvics je u svom asortimanu imala nekoliko modela, koji su posebno na područiju odakle dolaze imali veliku popularnost. Ako ste i vi bili nostalgični za nekim davno prošlim vremenima, pa ste za sebe nabavili neki Moszkvics model automobila, kada dođe vreme za njegovu prodaju možete se javiti našoj agenciji za otkup automobila. Iako se ovi automobili više ne proizvode, nama su interesantni svakako, i možemo za svaki od njih da vam damo adekvatnu, zadovoljavajuću ponudu.

Jedan od prvih modela kompanije bio je KIM-10, a kasnije se pojavio i model Moszkvics 400-420. Posebno je bio popularan Moszkvics 408, kao porodični automobil, naprednija verzija od ostalih modela koji su se proizvodili u isto vreme. Još jedan model koji se u kompaniji proizvodio bio je i Moszkvics 2141 (Aleko), kao automobil srednje veličine, koji je u jednom trenutku zamenjen naprednijom verzijom koja je označena kao -2141-02 Svyatogor.

Svaki od ovih Moszkvics modela bio je na svoj način zanimljiv i popularan, posebno na područiju tadašnje Rusije i srodnih zemalja, a ako neko od vas poseduje bilo koji od ovih modela koji je u voznom stanju, a sada želi da ga proda, naša agencija za otkup automobila pravo je mesto za vas. Čak i ako automobil nije u voznom stanju, možemo da vam ponudimo adekvatnu uslugu otkupa, u smislu otkupa na kilo, za reciklažu ili za otpad. Sa nama je moguć svaki dogovor, jer naša agencija postoji da bi svima vama, koji imate bilo koji automobil za otkup, ovaj proces maksimalno olakšala.

Nemojte da mislite da, ako se Moszkvics automobili više ne proizvode, niko neće želeti da kupi stari automobil koji imate. Pozovite nas i uverite se u suprotno. Naša agencija obavlja otkup svakog tipa automobila, bilo kog modela Moszkvics vozila, tako da sa nama svaki otkup možete da završite brzo, bez napora i profesionalno.

Plaćamo dobre cene za sve vaše Moszkvics automobile, a možemo umesto vas da obavimo i sve prateće poslove u vezi sa otkupom, tako da vi nemate nikakvih briga. Pozovite nas što pre, da procenimo vaš Moszkvics automobil i damo vam ponudu, a vrlo brzo ćete i dogovorenu sumu novca imati kod sebe, isplaćenu na ruke, odmah.